Isolering af tag og loft i Nordjylland

Uanset hvilket projekt du står over for, kan det betale sig med en god isolering. Ved den rette isolering af tag og loft, sparer du både penge på varmeregningen og gør noget godt for miljøet. Ved ældre bygninger er der særligt meget at spare ved en simpel efterisolering af loft.

Vi har mange års erfaring

Hos IsoleringNord ApS har vi stor ekspertise inden for mange former for isolering, herunder efterisolering. Vi har afdelinger i både Hjørring og Vadum, men vi hjælper også kunder med isolering af loft og tag i blandt andet Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi isolerer med papirgranulat

Vi anvender primært papirgranulat, som er en af de absolut bedste løsninger på markedet. Du kan læse mere om papirisolering og papiruld til isolering af tag og loft her.

En loftisolering tager typisk kun en enkelt dag

En loftisolering ved os er en løsning med minimale gener for kunden. Der er intet besvær forbundet ved det, og det tager typisk ikke mere end én dag for os at blive færdige. Vi sørger naturligvis for at levere dit loft i samme stand, som da vi kom, ligesom vi kan varetage etablering af vindstop og gangbroer samt isolere i forbindelse med etageadskillelse.​

Den helt rette isolering

Hos IsoleringNord ApS ved vi, at der er stor forskel på vores kunders behov når det kommer til isolering. Vores kompetente medarbejdere står altid klar med en faglig vurdering og i dialog med dig, finder vi den bedste løsning til dit tag og loft. Vi kan varetage alle opgaver inden for loftisolering og isolering af tag. Dette gælder ved nybyggeri, ombygninger og hulmursisolering til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tag- og loftisolering

Hvis du står og har brug for professionel hjælp til isolering af dit tag eller loft, så er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud. Ring i dag på telefon 40 99 80 08 for at høre om mulighederne og for en billig pris. Du kan også skrive til vores e-mail info@isoleringnord.dk.​

​Kontakt os allerede nu med din opgave og modtag et tilbud

Søger du erfaren service inden for isolering, algebehandling eller fliserens? Kontakt os gerne.

Få hurtigt svar​ på din opgave

Vi har fremragende anmeldelser

CBI-autoriseret isolatør

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.​

udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

Herunder kan du læse hvad vores kunder mener om vores services.

Klik her hvis du ønsker at læse flere udtalelser, eller kontakt os for et godt tilbud.

kontakt os for et tilbud

Kontakt os i dag for en pris på din opgave

Vores priser på hulmurs- og facadeisolering varierer afhængigt af din opgaves størrelse og karakter. Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Firmainformation

Isoleringnord ApS

Skråvej 56, 9430 Vadum

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

CVR-nummer: 36492813

Se vores cookiepolitik

​Kontakt os

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Henvendelser besvares alle dage på mail:

kontakt@jf-totalbyg.dk

Om os

​IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores kundegruppe indbefatter både private og erhvers-kunder, og uanset hvilket stykke arbejde, du skal have lavet, er de samme kompetente medarbejdere der leverer topservice.

© 2023 Isoleringnord ApS. Alle rettigheder forbeholdes.