Hulmursisolering i Nordjylland nær Aalborg og Hjørring

Hulmursisolering i Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland

​Hos Isolering Nord Aps har vi stor ekspertise inden for hulmursisolering. Vores kundegruppe spænder bredt, og vi kan isolere nye som gamle huse, udlejningsejendomme og erhvervsbygninger. Vi har mange års erfaring med hulmursisolering i hele Nordjylland, som fx Aalborg og Hjørring.​

Professionel rådgivning

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din hulmursisolering. Vi ved det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, derfor er alle vores medarbejdere rustet til at rådgive om netop hulmursisolering.

Vi anvender både flamingogranulat, samt flamengo-granulat, som har en høj isoleringsevne og er god til at komme ind i alle små steder.

Diskret og hurtig hulmursisolering

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at deres hus ligner sig selv, efter vi har foretaget en hulmursisolering. Derfor borer vi et hul, der er så småt som muligt, i fugen – blot 22 mm. På den måde slipper vi for at fjerne hele sten, hvilket gør indgrebet minimalt synligt. Samtidig er det en hurtig løsning. ​

Vi yder også isolering af loft og papirisolering

​Mange ældre huse mangler ordentlig hulmursisolering. Enten fordi datidens standarder var anderledes, eller fordi den oprindelige hulmursisolering er faldet sammen. Ved at få foretaget en efterisolering af hulmurene i din bolig, loftisolering eller papirisolering, kan du undgå kolde vægge, forbedre indeklimaet og spare penge på opvarmning af huset.

Vi har flere afdelinger i Nordjylland

På samme måde er det vigtigt at få foretaget en grundig og tilstrækkelig facadeisolering, når man bygger nyt hus eller bygger sit eksisterende om.

Vi har afdelinger i Vadum og Hjørring, men tilbyder også hulmursisolering for kunder i blandt andet Aalborg og hele Nordjylland​

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på hulmurs- og facadeisolering varierer alt afhængigt af din opgaves størrelse og karakter. Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med hulmursisolering eller ønsker du en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 99 80 08 eller e-mail info@isoleringnord.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på isolering af ydervæg til dig.​

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os i dag for en pris på hulmursisolering i Aalborg, Hjørring og Nordjylland

Vores priser på hulmurs- og facadeisolering varierer afhængigt af din opgaves størrelse og karakter. Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.
Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os på telefon (+45) 40 99 80 08 eller send en mail til info@isoleringnord.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 99 80 08
info@isoleringnord.dk