Algebehandling i Nordjylland nær Aalborg og Hjørring

Algebehandling i Hjørring, Aalborg og Nordjylland

Få professionel hjælp til algefjerner

Vores algebehandling fjerner hurtigt og effektivt belægninger efter mikroorganismer. Produktet er langtidsvirkende og modvirker aktivt en hurtig genopbygning. Det er samtidig meget effektivt desinficerende, og fjerner kedelige og dårlige lugte ved at bekæmpe kilden. ​ Få et godt tilbud på algebehandling i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland ved at ringe til os på (+45) 40 99 80 08 eller benytte kontaktformularen.

​Foretages der ikke behandling af alger i tide, danner de grobund for lav og mos, som er sværere at bekæmpe og ofte kræver flere behandlinger.

IsoleringNord kan bekæmpe lav og mos, men behandlingstiden kan ofte være 6-10 måneder, før der kan ses et tydeligt resultat. Derfor er det vigtigt at få foretaget en algebehandling samt rensning af fliser, så snart det er nødvendigt.

Problemet med alger på forskellige overflader er både æstetisk og praktisk. Uden algebehandling samt rensning af fliser kan ejendommen virke forsømt samt mindre velholdt og pæn. Hertil kommer, at algerne holder på fugtigheden, og det har en selvforstærkende virkning på mængden af alger, mos og lav.​

Rensning af fliser fjerner både alger og flisepest, så dine fliser vil fremstå som næsten nye igen. Du kan med fordel få efterbehandlet med en imprægnering for et langvarigt resultat.

Kontakt os for en pris på algebehandling

Har du nogle spørgsmål til vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på algebehandling eller fliserens? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 99 80 08​ eller på e-mail info@isoleringnord.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • ​​Fliserens – Rensning af fliser op til pris pr m2 ved minimum 50m2​: 35 kr. pr. m2
  • Tillæg for nyt fugesand: ​10 kr. pr. m2
  • Tillæg for imprægnering af fliser: ​35 kr. pr. m2
  • ​​​Algebehandling af fliser – op til 100 m2: 495 kr.
Kontakt os for et tilbud

Kontakt os i dag for en pris på algebehandling i Aalborg, Hjørring og hele Nordjylland

Vores priser på hulmurs- og facadeisolering varierer afhængigt af din opgaves størrelse og karakter. Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.
Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi kører ofte i Hjørring, Aalborg og omegn, men vi dækker helle Nordjylland.

Ring til os på telefon (+45) 40 99 80 08 eller send en mail til info@isoleringnord.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 99 80 08
info@isoleringnord.dk