Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Papirisolering – en af de sikreste isoleringsløsninger på markedet

Papirisolering i Nordjylland

Papirisolering – også kaldet papirgranulat – er en af de førende løsninger til isolering på markedet. 

Brandhæmmende isolering

Papirisolering er et af de sikreste produkter på markedet, bl.a. grundet dens brandhæmmende egenskaber. Samtidig undgår man svamp, skadedyr og råd, som ellers kan have sundhedsmæssige konsekvenser for beboere.

Papirisolering er støjdæmpende

En anden af de væsentlige fordele ved at anvende papirisolering er dets evne til at dæmpe støjscener fra f.eks. trafik, jernbane eller andet larm.

Genbrug med papirisolering

Endelig er papirisolering et genbrugsmateriale – 90 % er genbrugspapir, hvorfor anvendelsen af papiruld også har nogle miljømæssige fordele.​

Flere afdelinger i Nordjylland

Vi har afdelinger i både Hjørring og Vadum, men tilbyder papirisolering for kunder i blandt andet Aalborg og omegn samt hele Nordjylland.​

Vi klarer din papirisolering på én dag

Papirisolering kan anvendes til mange former for isolering. f.eks. til at isolere lofter, hulmure, etageadskillelser og lette vægge. Selve isoleringen er nem og tidsbesparende – en isolering med papirgranulat tager oftest ikke mere end én dag.

Rent praktisk bliver materialet blæst direkte, hvor det skal anvendes. Papirisoleringen former sig efter omgivelserne, så man undgår huller i isoleringen og kuldebroer.

Hvordan foregår en hulmursisolering?

Det betyder også, at der f.eks. ved en hulmursisolering ikke skal fjernes sten i muren eller lignende, men at man blot kan blæse papirisolering ind gennem et lille hul i fugen.

Vil du vide mere om papirisolering?

Er du interesseret i at høre mere om papirisolering, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med papirisolering fra opgaver i Aalborg, Hjørring go resten af Nordjylland.

Du kan fange os på telefon 40 99 80 08 eller e-mail info@isoleringnord.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette loftisolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Gustav Zimmersvej 5, 9430 Vadum

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk

Sitemap