Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Wetspray​

Hvad er Wetspray?

Wetspray er isolering med papirisolering som bestøves med vand og en speciel limblanding inden det sprøjtes direkte på den konstruktion som skal isoleres. Det er en helt unik og alternativ måde at isolere på, hvor man får et mærkant bedre isoleringsresultat end ved isolering med batts. Det skyldes at man få en isoleringsflade helt uden samlinger samtidig med at papirisoleringen sidder klistret fast til konstruktionen.

Wetspray i krybekældre

Har du en høj krybekælder der er minimum 60cm i højden som ikke er tilstrækkeligt isoleret, er isolering med Wetspray og Papirisolering en oplagt løsning. En højde på ca. 60cm fra bunden af krybekælderen til underside af gulv eller eksisterende isolering, er nødvendig for at en isolatør kan arbejde og har plads til at sprøjte isolering på undersiden af gulvet. (Er din krybekælder under ca. 60cm kan vi isolere den med Flamingo Granulat)

Wetspray i skunke

Har du en skunk med omkring 1m høje skunkvægge hvor en isolatør kan arbejde er Wetspray også her et oplagt valg. Wetspray og papirisolering kan sprøjtes direkte uden på den eksisterende isolering, hvorved der opnås en ny effektiv isolering uden samlinger og kuldebroer.

Øvrige konstruktioner hvor vi har brugt Wetspray isolering

Wetspray isolering af lysninger og vægge mellem uisolerede lofter og klasseværelser. Lydisolering af musikrum således at musik ikke forstyrrer andre klasseværelser. Isolering af kuppelformet lofter over sale i forsamlingshuse. Lydisolering af elevatorskakte og vægge mellem parkeringskældre og lejligheder. Isolering af rørkasser på lejlighedstage mod frost.

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette loftisolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Gustav Zimmersvej 5, 9430 Vadum

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk