Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Hulmursisolering i Nordjylland

Hulmursisolering i Aalborg og Hjørring

Hos IsoleringNord Aps har vi stor ekspertise inden for hulmursisolering. Vores kundegruppe spænder bredt, og vi kan isolere nye som gamle huse, udlejningsejendomme og erhvervsbygninger.

Vi har mange års erfaring med hulmursisolering i hele Nordjylland, som fx Aalborg og Hjørring.​

Professionel rådgivning

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din hulmursisolering. Vi ved det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, derfor er alle vores medarbejdere rustet til at rådgive om netop hulmursisolering.

Vi anvender både flamingogranulat, samt flamengo-granulat, som har en høj isoleringsevne og er god til at komme ind i alle små steder.

Diskret og hurtig hulmursisolering

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at deres hus ligner sig selv, efter vi har foretaget en hulmursisolering. Derfor borer vi et hul, der er så småt som muligt, i fugen – blot 22 mm. På den måde slipper vi for at fjerne hele sten, hvilket gør indgrebet minimalt synligt. Samtidig er det en hurtig løsning. ​

Vi yder også isolering af loft og papirisolering

​Mange ældre huse mangler ordentlig hulmursisolering. Enten fordi datidens standarder var anderledes, eller fordi den oprindelige hulmursisolering er faldet sammen. Ved at få foretaget en efterisolering af hulmurene i din bolig, isolering af loftet eller papirisolering, kan du undgå kolde vægge, forbedre indeklimaet og spare penge på opvarmning af huset.

Vi har flere afdelinger i Nordjylland

På samme måde er det vigtigt at få foretaget en grundig og tilstrækkelig facadeisolering, når man bygger nyt hus eller bygger sit eksisterende om.

Vi har afdelinger i Vadum og Hjørring, men tilbyder også hulmursisolering for kunder i blandt andet Aalborg og hele Nordjylland​

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på hulmurs- og facadeisolering varierer alt afhængigt af din opgaves størrelse og karakter. Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 99 80 08 eller e-mail info@isoleringnord.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på isolering af ydervæg til dig.​

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette loftisolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Skråvej 56, 9430 Vadum 

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk

Sitemap