Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Efterisolering i Nordjylland

Efterisolering af bygninger

Vi efterisolerer for private og erhverv

Hos ​Isolering Nord ApS har vi specialiseret os inden for efterisolering og hulmursisolering, som vi udfører for både private husejere og erhvervskunder i Hjørring, Aalborg og det øvrige Nordjylland.

For erhvervskunder efterisolerer vi som regel lejlighedskomplekser og lignende, ligesom vi også ofte isolerer tage, således at loftrum kan blive taget i brug til beboelse. For private kunder består vores isoleringsarbejde som regel af traditionel efterisolering, hvor huset enten er dårligt isoleret eller gammelt.

​Særligt husets alder har en betydning for isoleringsarbejdet. I mange ældre huse er der nemlig et stort behov for efterisolering, enten fordi den oprindelige isolering med tiden er faldet sammen, eller fordi datidens standarder til isolering blot var anderledes, end de er i dag.

​Hos Isolering Nord Aps tilbyder vi en bred vifte af opgaver, som blandt andet omfatter isolering:

Vi anvender isoleringsmaterialer med en høj isoleringsevne

Uanset om du ønsker en indvendig isolering eller en udvendig isolering af sommerhus, hus, etagebyggeri, erhvervsbygning eller loftisolering, så er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med et isoleringsmateriale, der har en høj isoleringsevne.

Vi anvender både flamingogranulat og papirisolering til vores arbejde.

Begge materialer har en rigtig høj isoleringsevne, og er derfor særligt velegnet til at komme ind alle små steder. Det betyder blandt andet, at vi ved efterisolering af hulmur kan nøjes med at bore et hul i facadens fuge på kun 22 millimeter, og vi undgår således at skulle fjerne hele mursten.

3 væsentlige fordele ved efterisolering af bygninger

Efterisolering af ydervæg, gulv eller loft betaler sig. Som resultat heraf kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  1. ​Du kan spare penge på opvarmningen af bygningen
  2. ​Du kan forbedre indeklimaet
  3. ​Du kan undgå kolde vægge og gulve

Hvad koster efterisolering?

Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af opgavens omfang og individuelle forhold. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på din opgave.

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette loftisolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Skråvej 56, 9430 Vadum 

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk

Sitemap