Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Algebehandling og rensning af fliser

Få flotte fliser

IsoleringNord ApS kan udføre algebehandling og rensning af tag, fliser, vægge, sokler, trapper, kældernedgange, affaldsrum, udendørs terrasser, flisegange, plankeværker og meget mere.

​Vi hjælper kunder i hele Nordjylland, særligt i Aalborg og Hjørring – skal vi også hjælpe dig?

Få professionel hjælp til algefjerner

Vores algebehandling fjerner hurtigt og effektivt belægninger efter mikroorganismer. Produktet er langtidsvirkende og modvirker aktivt en hurtig genopbygning. Det er samtidig meget effektivt desinficerende, og fjerner kedelige og dårlige lugte ved at bekæmpe kilden. ​

​Foretages der ikke behandling af alger i tide, danner de grobund for lav og mos, som er sværere at bekæmpe og ofte kræver flere behandlinger.

IsoleringNord kan bekæmpe lav og mos, men behandlingstiden kan ofte være 6-10 måneder, før der kan ses et tydeligt resultat. Derfor er det vigtigt at få foretaget en algebehandling samt rensning af fliser, så snart det er nødvendigt.

Problemet med alger på forskellige overflader er både æstetisk og praktisk. Uden algebehandling samt rensning af fliser kan ejendommen virke forsømt samt mindre velholdt og pæn. Hertil kommer, at algerne holder på fugtigheden, og det har en selvforstærkende virkning på mængden af alger, mos og lav.​

Rensning af fliser fjerner både alger og flisepest, så dine fliser vil fremstå som næsten nye igen. Du kan med fordel få efterbehandlet med en imprægnering for et langvarigt resultat.

Kontakt os for en pris på fliserens

Har du nogle spørgsmål til vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på algebehandling eller rensning af fliser?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 99 80 08​ eller på e-mail info@isoleringnord.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​Fliserens - Rensning af fliser op til pris pr m2 ved minimum 50m2

​35 kr. pr. m2

Tillæg for nyt fugesand

​10 kr. pr. m2

Tillæg for imprægnering af fliser

​35 kr. pr. m2

​​​Algebehandling af fliser - op til 100 m2

495 kr.

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette loftisolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Gustav Zimmersvej 5, 9430 Vadum

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk

Sitemap