Se vores fremragende anmeldelser - klik her

Når du skal have hjælp til alge- og fliserens

​Isoleringnord kan udføre algebehandling og rens på alle slags fliser,vægge, sokler, trapper, kældernedgange, affaldsrum, terrasser, flisegange, plankeværker m.m.

Vores algebehandling fjerner hurtigt og effektivt belægninger efter microorganismer. Produktet er langtidsvirkende og modvirker aktivt en hurtig genopbygning. Det er samtidig meget effektivt desinficerende og fjerner kedelige og dårlige lugte ved at bekæmpe kilden.

​Bekæmpes grønalgerne ikke i tide danner de grobund for lav og mos, der er sværere at bekæmpe og ofte kræver gentagne behandlinger. IsoleringNord kan bekæmpe lav og mos men behandlings tiden kan ofte være 6-10 måneder. før der kan ses et tydligt resultat.​

Problemet med alger på forskellige overflader er både æstetisk og praktisk. Ejendommen kan virke forsømt og ikke så velholdt og pæn, som ønsket. Hertil kommer at algerne holder på fugtigheden, og det har en selvforstærkende virkning på mængden af alger, mos og lav.

En fliserens fjerne både alger og flisepest og dine fliser vil fremstå som næste nye igen. Du kan med fordel få efterbehandlet med en imprægnering for et langvarigt resultat.

​For et uforpligtende tilbud på din næste fliserens, kan du altid kontakte os på 4099 8008.​

​​Fliserens - Rensning af fliser op til pris pr m2 ved minimum 50m2

​35 kr. pr. m2

Tillæg for nyt fugesand

​10 kr. pr. m2

Tillæg for imprægnering af fliser

​35 kr. pr. m2

​​​Algebehandling af fliser - op til 100 m2

495 kr.

​Råd og vejledning inden for isolering

​Få den bedste ekspertise og rådgivning når du skal have isoleret. Kontakt os nu!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper med at finde den rette isolering til dig

Det kan være svært at vurdere, hvilken isolering, man skal vælge hvornår. Uanset om du står over for et nybyggeri, der er fodkoldt i sommerhuset eller du skal have isoleret en erhvervsejendom, står vi altid klar til at give dig en professionel og faglig vurdering.

​Vi hjælper med at vurdere, hvad der kan betale sig

I samarbejde med vores netværk, bestående af en række betroede og pålidelige håndværkere, giver vi dig en uforpligtende og konkurrencedygtig løsning. Hvis du har spørgsmål  om priser eller vil høre, hvad vi kan gøre for dig, er du er altid velkommen ringe på 4099 8008 for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også sende en mail til info@isoleringnord.dk.

Konkurrencedygtige isoleringsløsninger

Hos Isoleringnord ApS kan du altid regne med et godt resultat.

Hertil selvfølgelig også et skræddersyet tilbud.

​​★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 26 anmeldelser på Facebook

Hvem er IsoleringNord ApS

IsoleringNord ApS er en lokal, familieejet virksomhed. Vores grundlag er tilfredse kunder – det betyder, at for os er en aftale en aftale, og at du altid kan regne med et godt stykke håndværk.

Vores afdelinger

Gustav Zimmersvej 5, 9430 Vadum

Se rutevejleding

Græshedevej 64, 9800 Hjørring

Se rutevejleding

IsoleringNord ApS      Telefon: 4099 8008      E-mail: info@isoleringnord.dk